+31 (0)45 521 25 62

Onze competenties

Ons productieproces wordt gekenmerkt door synthese van materialen met innovatie.


Onze materiaalkeuze voor een bepaald interieurontwerp of -object wordt ingegeven door praktische redenen zoals bewerking, oppervlakte-
behandeling of de gewenste speciale afwerking. Alle metalen onderdelen worden in-huis machinaal bewerkt en gecontroleerd in de eindfase. Pas daarna begint de montage. Onze producten worden derhalve geleverd volgens het zero-defect principe. Alle producten verlaten onze fabriek slechts na een 100% eindcontrole.


Harmonie, comfort en schoonheid van uw (nieuwe) interieur en interieurobjecten worden bij Bronnenberg gebaseerd op een bijzondere interactie van maakbaarheid, materialen en precisie, binnen de kaders van vorm en maatvoering zoals u of uw architect het had bedoeld. Zo krijgen uw ruimtes of objecten een eigen gezicht dat past bij de functie en de belevingswaarde.

 

R&D

Onze proces- en productinnovaties zijn gericht op verbetering van de toepassing en verwerking van materiaalsoorten. Altijd met het oorspronkelijk idee van de architect als vertrekpunt. R&D wordt binnen Bronnenberg natuurlijk ook toegepast om de technische aanpak slim te organiseren en te realiseren.

 

Combinaties van materialen

De mensen van Bronnenberg hebben kennis van interieurbouw, van materialen en van combinaties. Naar aanleiding van het advies maken wij een materialen plan. Door bepaalde combinaties aan te gaan wordt een spanningsveld gecreëerd wat een interieur extra interessant maakt. Denk aan objecten uit staal, roestvast staal of aluminium met bijvoorbeeld messing, glas, hout of kunststof. Naar wens integreren wij ook audio of elektronica.

 

3D visualisaties

Door uw object of interieur in 3D te visualiseren krijgt u vooraf maximaal inzicht in eventuele ontwerpfouten en ontstaat duidelijkheid over het beoogde eindresultaat. 3D visualisaties zijn een krachtige ontwerptool en geven een natuurgetrouwe indruk van ‘things to be’.

 

Prototypes

Met prototypes maken wij uw ideeën tastbaar en kunnen wij samen met u de haalbaarheid van een project testen c.q. in overleg bijsturen.

 

Machinale bewerking

Tot onze in-huis bewerkingen horen snijden, lassen, ponsen en zetten. Naar wens realiseren wij, in-huis of via netwerkpartners, functie-integratie zoals elektronica of
audio.

 

Logistiek

Bronnenberg stelt hoge eisen aan het transport van gerealiseerde objecten. Wij combineren een strenge uitgaanscontrole met veilige verpakking en zorgzame laad- en losprocedures.

 

Montage

Regelmatig verrichten wij montage-werkzaamheden van door ons gerealiseerde objecten, veelal in reeds volledig opgeleverde gebouwen of musea. Onze mensen zijn gewend om letterlijk tussen de schilderijen met oog voor detail schoon te monteren en op te leveren.